WELKOM BIJ RED’S BBQ

Red’s BBQ, voorheen bekend als DTC Smokers, heeft een ware transformatie ondergaan. We zijn trots om ons te presenteren als dé experts in onvergetelijke BBQ-ervaringen. Met onze gespecialiseerde smoker BBQ’s en een team gedreven door passie en toewijding, zetten we ons in om de heerlijkste gerechten te bereiden. Van sappige ribs en malse brisket tot sissende hamburgers, elk gerecht dat we serveren is een ode aan de echte BBQ-smaak.

MAKE BBQ GREAT AGAIN!

Wij zijn meer dan alleen BBQ fanaten. Red’s BBQ verzorgt ook catering voor zowel intieme feesten thuis als grote evenementen, en biedt een culinaire ervaring die je gasten niet zullen vergeten. Daarnaast delen we onze passie en kennis via boeiende workshops, waar we deelnemers de kunst van het BBQ-en leren. Bezoek ons voor een culinair avontuur en ontdek zelf waarom we bij Red’s BBQ streven naar perfectie in alles wat we doen.

Dominic Scott
PITMASTER

(RED) SIMON

Ontmoet Simon, de hart en ziel achter Red’s BBQ en een ware pitmaster met een passie voor alles wat met barbecue te maken heeft. Met jarenlange ervaring en een indrukwekkende kennis opgedaan in Amerika, waar hij niet alleen vaak op vakantie gaat maar ook zijn BBQ-vaardigheden heeft verfijnd, brengt Simon een stukje authentieke Amerikaanse BBQ-cultuur naar jouw tafel. Zijn avonturen in BBQ country en hun BBQ-tradities hebben hem geïnspireerd en gevormd tot de grillmeester die hij vandaag is.

Maar Simon’s passies stoppen niet bij de grill. Hij heeft ook een grote liefde voor Amerikaanse auto’s, met een bijzondere voorkeur voor vette trucks. Zijn eigen trots, een glanzende, goed onderhouden Amerikaanse Chevy, weerspiegelt zijn persoonlijkheid en stijl—stoer, betrouwbaar en onmiskenbaar cool. Of hij nu achter het stuur zit van zijn truck of achter de grill staat, Simon zorgt ervoor dat elk evenement waar Red’s BBQ bij betrokken is, onvergetelijk is. Dus of je nu komt voor de sublieme smaken van zorgvuldig gerookt vlees of om even een blik te werpen op zijn indrukwekkende truck, bij Red’s BBQ vind je passie, ervaring en een warm welkom. Kom langs en ervaar hoe Simon’s levenslange droom realiteit is geworden met elk gerecht dat hij serveert!

Simons guilty pleasures

  • De hot sauce challenge

  • Amerikaanse trucks