Lets make BBQ great again!

BBQ Catering

CATERING MET RED’S BBQ

Wil je jouw feest naar een hoger niveau tillen met een unieke, smaakvolle ervaring? Kies dan voor Red’s BBQ CATERING! Ons ervaren team bereidt live de heerlijkste gerechten op een van onze Oklahoma smokers en grills, waarbij elk gerecht een meesterwerk is van aroma en smaak.

Samen met jou stellen we een persoonlijk menu samen. Denk aan langzaam gegaarde delicatessen zoals Pulled Pork, Mississippi Style Spareribs, en Texas Brisket, aangevuld met onze unieke Jalapeno Cheddar Sausage en Smokey Beenham. Ons aanbod is divers: van Black Angus Beefburgers en Texas Sausages tot Smoked Salmon en diverse chicken wings in smaken variërend van Hot tot Honey Mustard.

Elk buffet wordt rijkelijk vergezeld door een zomerse mix van diverse sla, Amerikaanse coleslaw, een variatie aan rauwkost, drie soorten vers brood, huisgemaakte kruidenboter, en een keur aan sauzen.

Voor een onvergetelijk culinair avontuur met Red’s BBQ CATERING, neem contact op en laat ons de smaaksensaties van de BBQ naar jouw evenement brengen!

BBQ TAPPAS MET RED’S BBQ

Wil je jouw avond een originele twist geven? Overweeg dan de BBQ tapas van Red’s BBQ CATERING, live bereid op een van onze Oklahoma smokers voor een authentieke smaakbeleving.

Ons aanbod aan BBQ tapas is divers en verrukkelijk. In overleg stellen we een selectie van overheerlijke tapas samen die perfect passen bij jouw evenement. Elke tapa wordt met zorg en vakmanschap bereid, ideaal voor een avond waar smaak en gezelligheid centraal staan.

Neem contact op met Red’s BBQ CATERING om de mogelijkheden voor jouw evenement te bespreken en maak je avond onvergetelijk met onze smaakvolle creaties!

Lets make BBQ great again!

LET PARTY! BBQ STYLE!

TOE AAN DE BESTE CATERING?

Fine Dining experience

Elk BBQ-feest is uniek, en wij maken het onvergetelijk! Contacteer ons voor een op maat gemaakte prijsopgave. We houden rekening met alles: aantal gasten, locatie, leeftijden, allergieën en jouw specifieke wensen. Reserveer nu voor de perfecte BBQ en smokeparty ervaring!

Workshops

Klaar om de geheimen van de perfecte BBQ te ontdekken? Schrijf je nu in voor een van Simons workshops bij Red’s BBQ en word een meester in grillen!

Catering

Maak van uw feest een onvergetelijke culinaire ervaring met Red’s BBQ Catering. Neem vandaag nog contact op en laat ons een perfect op maat gemaakt BBQ-menu samenstellen!

EVENEMENTEN

Breng de opwinding van authentiek barbecueën naar uw volgende evenement met Red’s BBQ! Neem nu contact op om ons te boeken en uw gasten te trakteren op een spectaculaire BBQ-show.

Ontmoet het team

Pitmaster

Simon

Simon, de drijvende kracht en pitmaster achter Red’s BBQ, wiens passie voor barbecue en jarenlange ervaring hem een expert in authentieke Amerikaanse BBQ hebben gemaakt. Dé deskundige grillmeester die vandaag de dag elk evenement bij Red’s BBQ speciaal maakt.