Onze Diensten

Welkom bij Red’s BBQ, waar we jouw BBQ-dromen werkelijkheid maken! Of je nu op zoek bent naar catering voor een speciaal evenement, een boeiende workshop om je grillvaardigheden te verbeteren, of een spectaculaire BBQ-ervaring voor je volgende feest, wij hebben precies wat je nodig hebt.

BBQ Catering

Bij Red’s BBQ begrijpen we dat elk evenement uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte BBQ-catering die perfect aansluit bij jouw wensen en voorkeuren. Of het nu gaat om een intiem familiefeest, een bedrijfsbijeenkomst of een grootschalig evenement, ons ervaren team bereidt live de heerlijkste gerechten op onze indrukwekkende Oklahoma smokers en grills.

BBQ Workshops

Wil je de geheimen van de perfecte BBQ leren? Onze workshops zijn ideaal voor BBQ-liefhebbers van alle niveaus. Onder leiding van onze ervaren pitmaster, Simon, duik je diep in de kunst van het BBQ’en. Je leert de fijne kneepjes van direct en indirect grillen, rooktechnieken, temperatuurbeheersing, en nog veel meer.

BBQ Evenementen

Bij Red’s BBQ doen we meer dan alleen eten serveren; we creëren een belevenis. Onze indrukwekkende BBQ smokers zijn niet alleen een visuele attractie, maar samen met ons team garanderen we een onvergetelijke ervaring. Of het nu gaat om een buurtfeest, een festival, of een bedrijfsuitje, wij brengen de authentieke smaak en sfeer van een echte BBQ naar jouw evenement.

Workshops

Klaar om de geheimen van de perfecte BBQ te ontdekken? Schrijf je nu in voor een van Simons workshops bij Red’s BBQ en word een meester in grillen!

Catering

Maak van uw feest een onvergetelijke culinaire ervaring met Red’s BBQ Catering. Neem vandaag nog contact op en laat ons een perfect op maat gemaakt BBQ-menu samenstellen!

EVENEMENTEN

Breng de opwinding van authentiek barbecueën naar uw volgende evenement met Red’s BBQ! Neem nu contact op om ons te boeken en uw gasten te trakteren op een spectaculaire BBQ-show.