Een vrijgezellenfeest is een unieke gelegenheid die vraagt om een speciale invulling. Wat is er nu beter dan samen met vrienden genieten van een gezellige BBQ-workshop? Bij Red’s BBQ bieden we de perfecte setting voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest. Of je nu een ervaren griller bent of net begint, onze workshops zijn geschikt voor iedereen. Lees verder om alles te ontdekken over onze BBQ-workshop voor vrijgezellenfeesten!

Dominic Scott

Wat doe je met een BBQ workshop voor een vrijgezellenfeest?

Een BBQ workshop voor een vrijgezellenfeest is de ideale manier om samen met je vrienden te genieten van heerlijk eten en een leuke activiteit. Tijdens de workshop leer je de fijne kneepjes van het BBQ’en, van het voorbereiden en marineren van het vlees tot de perfecte grilltechnieken. Onze ervaren pitmaster, Simon, neemt je mee in de wereld van BBQ en zorgt ervoor dat iedereen een geweldige tijd heeft.

Wat kun je verwachten?

 • Gezelligheid en plezier: Samen BBQ’en is een sociale activiteit die iedereen bij elkaar brengt.
 • Leren en proeven: Je leert nieuwe technieken en kunt meteen proeven van je eigen creaties.
 • Interactie: De workshop is interactief, met veel ruimte voor vragen en persoonlijke begeleiding.

Wat kost een BBQ workshop vrijgezellenfeest?

De kosten van een BBQ workshop voor een vrijgezellenfeest bij Red’s BBQ variëren, afhankelijk van de specifieke wensen en het aantal deelnemers. We bieden op maat gemaakte pakketten die aan jouw behoeften voldoen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en om de mogelijkheden te bespreken. We zorgen ervoor dat je een onvergetelijke ervaring krijgt die past binnen je budget.

Dominic Scott

Is de BBQ workshop inclusief drank?

Ja, onze BBQ workshops zijn inclusief drank. Tijdens de workshop kun je genieten van een selectie van drankjes, zoals bier, frisdrank en koffie. We zorgen ervoor dat er voldoende voorraad is, zodat iedereen kan genieten van een drankje terwijl ze leren en BBQ’en. Natuurlijk houden we het verantwoord, zodat iedereen veilig en met plezier kan deelnemen. Wij verwachten dit ook van jou. Je gaat natuurlijk met scherp gereedschap en vuur aan de slag!

Wat gaan we doen op de BBQ Workshop?

Tijdens de BBQ workshop duiken we diep in de kunst van het BBQ’en. Je leert verschillende technieken en bereidingen, waaronder:

 • Direct en indirect grillen: De basisprincipes van het BBQ’en.
 • Gebruik van rooktechnieken: Hoe je de beste rooksmaak aan je gerechten kunt toevoegen.
 • Temperatuurbeheersing: Het belang van de juiste temperatuur voor perfect gegaard vlees.
 • Marineren, rubben en glacen: De geheimen van smaakvolle marinades en rubs.
 • Keuze van brandstof: Houtskool, briketten en hout, en wanneer je welke gebruikt.

Wat ga je bereiden?

Tijdens de workshop bereiden we een verscheidenheid aan gerechten. Denk aan sappige spareribs, malse kippendijen, smaakvolle zalm en heerlijke steaks. Je krijgt de kans om zelf aan de slag te gaan en je eigen gerechten te bereiden onder begeleiding van onze pitmaster.

Met welke BBQ’s werken?

Tijdens de BBQ workshop werken we met verschillende soorten BBQ’s om je een breed scala aan technieken en mogelijkheden te laten zien. De BBQ’s die we kunnen gebruiken zijn:

 • De klassieke Kogel BBQ (Weber): Perfect voor direct en indirect grillen.
 • De Green Egg: Bekend om zijn veelzijdigheid en temperatuurbeheersing.
 • De 30 inch Oklahoma Smoker: Onze trots, ideaal voor langzaam garen en roken.

Met deze BBQ’s leer je hoe je het beste uit elke grill kunt halen en de perfecte gerechten kunt bereiden.

Het mooiste vrijgezellenfeest bij Red’s BBQ

Een BBQ workshop bij Red’s BBQ is de perfecte manier om een vrijgezellenfeest onvergetelijk te maken. Onze workshops zijn niet alleen leerzaam, maar ook ontzettend gezellig en smakelijk. Je leert nieuwe technieken, geniet van heerlijke gerechten en hebt de kans om samen met je vrienden een geweldige tijd te beleven.

Waarom kiezen voor Red’s BBQ?

 • Deskundige begeleiding: Onze ervaren pitmaster Simon deelt zijn kennis en passie voor BBQ.
 • Interactieve workshops: Veel ruimte voor vragen en persoonlijke begeleiding.
 • Smaakvolle gerechten: Leer hoe je de lekkerste BBQ-gerechten bereidt en geniet ervan.
 • Inclusief drank: Geniet van een selectie van drankjes tijdens de workshop.

Een BBQ workshop voor een vrijgezellenfeest bij Red’s BBQ is een unieke en onvergetelijke ervaring. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde griller, onze workshops bieden voor elk wat wils. Met deskundige begeleiding, heerlijke gerechten en een gezellige sfeer is dit de perfecte manier om je vrijgezellenfeest te vieren.

Wil je meer weten of een workshop boeken? Bezoek onze website en neem contact op. Bij Red’s BBQ staan we klaar om van jouw volgende BBQ-feest een groot succes te maken!